Támogató funkciók

dentsu

Kik vagyunk 👋

Recepció, office management, HR, IT és pénzügyi csapatok – ez mind a backoffice, azaz támogató funkciók csapata, mely a dentsu működtetéséért felel és napi szinten segíti az üzleti területek munkáját .

Extrák a Backoffice csapatnál

  • Kiemelten jó hangulatú csapat
  • Támogató közösség
  • Ha van valami szakmai ötleted, garantáltan ki tudod próbálni.
  • Az IT-nak és a pénzügynek saját páncélszekrénye van, amelyben ideiglenes értékmegőrzést vállalnak. ;-)
  • Az IT-nál van „root jog”: azaz minden szerveren, notebookon, desktop gépen, nyomtatón adminisztrátori joguk van. Ez valami különleges!

Főbb támogató funkciók

Office management

Office management

Az iroda napi szintű működtetését végezzük, ellátjuk a csapatokat az irodai munkához szükséges eszközökkel. Hozzánk tartozik a nagyobb belső céges rendezvények szervezése is.

HR

HR

Velünk találkoznak először a belépők, és mi köszönünk el azoktól, akik elhagyják a dentsut. Folyamatosan segítjük a kollégákat változatos tréningekkel, workshopokkal és csapatépítőkkel. Feladataink túlnyomó részéhez a Workday HR rendszert használjuk. Fejlődni szeretnél bármilyen területen? A csapatodra vagy az egész cégre vonatkozó fejlesztési ötleteid vannak? Náluk mindig nyitott fülekre találsz.

IT

IT

A két fős helyi IT csapatunk a nemzetközi dentsu IT részeként támogatja az itthoni kollégákat, a szervereket és az egyes projektek IT vonatkozású részeit. Windows, Mac és Linux rendszerek üzemeltetését végezzük. Bármiben segítünk a legapróbb elakadásoktól az olyan komplex problémákig is, melyeket nem old meg egy szimpla újraindítás.

Pénzügy

Pénzügy

A dentsu tevékenységeihez kapcsolódó számlák feldolgozását, a számlák könyvelésre történő előkészítését és magát a könyvelést is ellátjuk. Külön két fős csapat végzi a kontrolling feladatokat. Leginkább Excel-t és az Octopus rendszert használjuk napi szinten, magasfokon.

Eszközök, melyeket használunk

Eszközök, melyeket használunk

Jelenleg nincs nyitott pozíció a csapatban...

De ne aggódj! Nézd meg az összes nyitott pozíciót vagy küldd el nekünk önéletrajzod és felvesszük veled a kapcsolatot, ha találunk neked valami érdekes lehetőséget!