Experience Design Csapat

Dentsu Creative

Kik vagyunk 👋

Csapatunk a dentsu része, azon belül is az Dentsu Creative-hoz tartozik. Körülbelül 20 dizájner dolgozik mindenféle izgalmas problémán. Fő fókuszunk a digitális (és nem digitális) termékfejlesztésen, User Experience (UX) és User Interface (UI) dizájnon, service designon és digitális stratégiaalkotáson van. Ismerj meg minket!

Extrák az XD csapatnál

  • Két kutyával is találkozhatsz az asztalod környékén.
  • Egy MacBook Pro-t és néhány kiegészítőt is kapsz a munkádhoz.
  • Belépőt kaphatsz helyi szakmai konferenciákra.
  • Saját szakmai könyvtárunk van.
  • Heti tudásmegosztó alkalmakon okosodhatsz.
  • Rendszeresen szervezünk csapatépítő rendezvényeket (a menőbb fajtából).
Szekeres Géza

“A Dentsu Creative több, mint egy munkahely - a közösség, a szakmai fejlődés, és a jó hangulat ugyanolyan fontosak.”

Szekeres Géza Principal UX Designer
Experience Design Csapat

Géza 2016 óta tagja a Experience Design csapatnak, emellett etikus hekker, zenerajongó, producer, tanár, és három gyerek apukája.

Így dolgozunk 🛠

A Dentsu Creative hálózaton belül ún. Center of Excellence-ként folyamatosan azon vagyunk, hogy túlszárnyaljuk a saját munkánkat.

Az utóbbi években azt láttuk, hogy egyre fontosabb lett a mérhető, közös értékteremtésre alapuló problémamegoldás, melyben az üzleti szereplők és a tervezők a felhasználók és ügyfelek igényeire fókuszálnak. A téma nagyon aktuális: rengeteg olyan startupot látunk, melyeknél ez a megközelítés a DNS része, és egyre több nagyvállalat is a kultúrája részévé kívánja tenni ezt a módszertant.

Ügyfeleink igényeit előtérbe helyezni az üzleti döntések meghozatalánál ma már nem csak opcionális, hanem kötelező dolog. Röviden összefoglalva: az üzleti döntések és tervezési stratégia meghatározásánál kulcsfontosságú az ügyfelek, felhasználók mély megértése, megérzéseink iteratív validálása, amely segítségével minimalizálhatjuk az üzleti rizikót és támogathatjuk a hosszútávú sikerünket. Ezek azok a módszertanok, amelyek sikeressé tettek sok kisvállalatot és segítettek túlélni több nagyvállalatnak.

Fő szakterületek az XD csapatban

UX design

UX design

Nemcsak drótvázakban, de rendszerekben gondolkodunk. Az emberközpontú tervezés kulcsszereplője nálunk mindig a felhasználó.

UI design

UI design

Betűtípusok, formák, pixelpontos részletek. A digitális felületek részletei és az összhatás is ugyanolyan fontos számunkra, nem beszélve az aktuális trendekről.

Design Research

Design Research

Tervezni szuper, de előbb nem árt, ha megértjük a valós problémákat. Hiszünk benne, hogy a felhasználóközpontú tervezés alapja az emberek körültekintő megismerésén nyugszik.

Strategic & Service Design

Strategic & Service Design

Nem pusztán digitálisban gondolkozunk, hanem stratégiai szinten tekintünk a dizájnmegközelítésre. Itt nem csupán termékeket tervezünk, hanem valós emberek valós problémáit oldjuk meg.

Webfejlesztés

Webfejlesztés

Webfejlesztő és sitebuilder csapatunk nemcsak számos változatos ügyfél projekten ért már el sikereket, de több saját használatú, céges alkalmazásunk fejlesztése is a nevükhöz köthető.

Eszközök, melyeket használunk

Íme a dizájn és kollaborációs eszközök, amelyeket a napi munkánk során használunk. Rajta vagyunk az új technológiákon és kihasználunk minden lehetőséget, hogy kipróbálhassunk új szoftvereket és eszközöket.

Eszközök, melyeket használunk
Nemzetközi projektek

Nemzetközi projektek

A csapat részeként olyan márkáknak dolgozhatsz, mint a Kaspersky, Coca-Cola, Telekom vagy a Rolls-Royce – csak, hogy néhányat említsünk – mindezt azért, hogy jobbnál jobb termékeket és élményt nyújthassanak vásárlóiknak. Nálunk jó társaságban találod magad, ha te is elkötelezett vagy a dizájn és a felhasználóközpontú megközelítés iránt, olyan emberek között, akik maguk is több dizájn kurzuson tanítanak vagy mentorálnak. És akkor se lepődj meg, ha az első kávéd előtt Szingapúrral, a következőnél pedig az USA-val kell meetingelned.