Egy csapat, amelyhez érdemes csatlakozni

Nálunk lehetőséged van a kibontakozásra, a valódi karrierépítésre. Inspiráló munkatársakkal dolgozhatsz együtt, és sokféle ügyféllel, kultúrával találkozhatsz és élménnyel gazdagodhatsz, bármelyik márkánkhoz is csatlakozol.

dentsu

Oldal megtekintése

A dentsu egy nemzetközi, 130 országban jelen lévő, több márkát is magába tömörítő, piacvezető kommunikációs ügynökségekből álló hálózat. Magyarországon a dentsu márkán belül a média területek (ügyfélkapcsolat, PPC, Programmatic, Display, Adat, Out of Home, Média vásárlás, Investment), és az üzlet támogató funkciók (HR, pénzügy, IT, operáció) működnek.

dentsu
Dentsu Creative

Dentsu Creative

Oldal megtekintése

A Dentsu Creative a dentsu globális kreatív ügynöksége, amely négy kulcsfontosságú területen nyújt differenciált szolgáltatást ügyfelei részére: stratégia és innováció, termék és élmény, márka tervezés és rendszerek, valamint kommunikáció és tartalom. Olyan területek tartoznak ide, mint ügyfélkapcsolat, projekt menedzsment, design, szövegírás, UX, UI, social & content, fejlesztés, tartalom menedzsment.

Carat

Oldal megtekintése

A Carat a világ egyik vezető nemzetközi médiatervező- és vásárló ügynöksége. Magyarországon az ügynökség 1993 óta van jelen a dentsu csoport tagjaként, egyaránt lokális és nemzetközi ügyfélkörrel. Az ügyfélkiszolgálás és médiatervezés területek tartoznak ide.

Carat

Tegyük hivatalossá!

Olyan embereket keresünk, akik elhivatottak, tehetségesek és szeretik, amit csinálnak. Mielőtt jelentkeznél, ismerd meg a felvételi folyamatunkat és tájékozódj a cégről és a csapatokról!